Analyse van de bedrijfsprocessen

We brengen de huidige organisatie en bedrijfsprocessen in kaart en capteren wat de noden zijn voor de toekomst. 

Change takes time

Verandertrajecten vragen veel tijd en effort. Externe begeleiding als mediator en als expert is dus geen overbodige luxe.

IT-architectuur

De juiste (software) oplossingen zoeken, vinden en opzetten. Een IT architectuur uittekenen die efficiënt én duurzaam is.  

Connecting the dots

De juiste puzzelstukjes samenbrengen op het juiste moment. Overzicht behouden, prioriteiten stellen en snel kunnen schakelen.

Hoe is het met je interne organisatie gesteld?

Lopen de interne processen op wieltjes? Zijn de afdelingen op mekaar afgestemd? Of zit er wat ruis op de interne communicatie? Zijn de digitale tools up-to-date?

Maw... groeit je interne organisatie mee met de bedrijfsdoelstellingen?

Bij dot to dot waarmakers adviseren en begeleiden we ondernemers en ondernemingen om samen hun organisatorische groei waar te maken. We onderzoeken de huidige bedrijfsprocessen, zetten een (ver)nieuw(d)e structuur op en stippelen de praktische weg uit. We maken een concreet stappenplan en gaan samen mee op pad om de doelstellingen ook effectief waar te maken. Niet enkel theorie dus, maar ook waarmaken in de praktijk. Op maat van de ondernemer en de KMO.

Uiteraard is het leuker om  te horen van onze klanten hoe ze de dienstverlening en aanpak ervaren hebben en vooral wat ze er over te zeggen hebben. Als je nieuwsgierig bent naar nog meer info over administratieve treintjes, een voetje voor blijven op anderen of andere leuke topics, neem dan gerust een kijkje in onze blogposts voor meer leesplezier en nuttige tips & tricks.

Wil je meer info of zit je met vragen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek en dan kijken we samen hoe we mekaar kunnen versterken !

Tot snel? 

news

waarmakers

Groeit je interne organisatie mee?
06/11/2021

Groei......

lees meer
shutterstock_651111658

Wij zijn goed bezig !
29/07/2021

Na het goed rapport van de zenuwslopende...

lees meer
passion

5 years and counting
08/05/2021

Twee weken geleden kreeg ik via Linkedin...

lees meer
toon meer berichten