KRL_lang

Behind the dots

Dot to dot is me : Kristien.

Een gepassioneerde werker, een positieve workaholic. Echtgenote van een geduldige, begripvolle man, eveneens bezeten door zijn vak. Moeder van 2 snelgroeiende tieners. Dochter van een zelfstandige.

Universitair geschoold en professioneel gevormd in de kantoren van voormalige werkgevers, Tribù en Eurofashion.

Aan de basis begonnen als Customer Service Export. Maar mijn blik stond altijd ruimer. Ik vond plezier in organiseren, structureren, problemen spotten en denken in oplossingen.  De sterktes van een Office Manager, zo bleek. De verantwoordelijkheid die daarbij hoorde, leek me evident. 

Mijn analytische blik, het ontleden van de bedrijfsprocessen gecombineerd met de immer aanwezige zin voor realiteit bracht me oa. tot het implementeren van nieuwe ERP programma's. Daarbij volgde dan ook snel de integratie en ontwikkeling van webshops en/of websites.

Ik vind plezier in het zoeken, vinden en aanbieden van de juiste oplossingen voor mijn klanten. Ik denk steeds in structuren en processen. In optimalisaties en waar kan digitalisering. Het kan altijd net dat tikkeltje beter, efficiënter, vlotter,... There is always a next step to take. 

Maar het belangrijkste is natuurlijk de eerste stap zetten. Die eerste punt die leidt tot een lijn, tot een gedachte, tot een plan, enz. 

Everything starts with a dot !

So let's get started...