passion

5 years and counting
08-05-2021

Twee weken geleden kreeg ik via Linkedin verschillende berichten met felicitaties met mijn werkjubileum. Verdorie, dacht ik, dat klopt. Ik ben al 5 jaar bezig. Zoef! Time flies when you are having fun.

Toch even stil te staan bij de afgelegde weg...

 

Everything started with a dot

In april 2016 heb ik mijn eerste stappen gezet als onderneemster en werd dot to dot opgericht. Een nieuwe weg die ik met veel gretigheid (zoals met alles:) ben ingeslagen.

Ik heb mezelf elk jaar verder ontdekt, diensten bijgeschaafd en meer uitgesproken durven gaan voor de projecten waar ik samen met mijn klanten dat stapje hoger kan zetten. Met elk klantentraject voeg ik weer ervaring en kennis toe aan mijn rugzakje. Klaar voor gebruik in een volgend dossier.

 

KMO Portefeuille Dienstverlener

In 2019 heb ik geinvesteerd in het behalen van de registratie 'KMO portefeuille Dienstverlener voor Advies' (DV.A242383). Hierdoor kunnen klanten voor analyse- en adviestrajecten genieten van 30% subsidie. Steeds vergezeld van een gedetailleerde adviesrapport en stappenplan. Een meerwaarde niet enkel voor de klanten maar ook voor mezelf in mijn persoonlijke groeitraject als adviseur.

 

 

#forevercurious

Stilstaan is achteruitgaan en dus blijf ik mezelf ook elk jaar bijscholen. Eigenlijk een gevolg van mijn nieuwsgierigheid en mijn honger naar kennis over topics die mij intrigeren. Ik laat vaak mijn buikgevoel spreken, of liever, mijn passie. Alles wat ik doe is namelijk met passie. Daardoor voelt het vaak niet als werken. Ik amuseer me !

Voor interessante opleidingen kijk ik vaak naar het aanbod Opleidingen & Kameracademie van Voka Limburg. Elk jaar passeren er wel een 3-4 tal opleidingen die ik zie als een investering in mezelf als persoon en als adviseur. Een mens kan nooit genoeg weten, toch?

 

Groeiend netwerk van professionelen

Uiteraard kan je nooit alles weten of expert zijn op alle vlakken. Wie dat beweert, mag je wandelen sturen.  

Ik ben graag de spin in het web. Het is belangrijk te weten wanneer je gespecialiseerde hulp moet inroepen. Gelukkig kan ik beroep doen op een groeiend netwerk van kwalitatieve dienstverleners met gelijke waarden en normen. Zij komen uit verschillende sectoren en disciplines (IT, Software, Marketing, Automation, Innovatie,...) en worden ingeroepen wanneer nodig.

 

New dot to dot office

Vorig jaar heb ook ik organisatorisch een nieuwe stap gezet. Ik kan sinds november mijn klanten verwelkomen in mijn eigen dot to dot kantoor. Wegens corona is dat nog niet vaak kunnen gebeuren, maar daar zal in het najaar zeker verandering in komen. 

dot to dot office

 

Passie zorgt voor impact

De belangrijkste waardemeter voor mij blijft de klant. Ik ben pas tevreden als de klant tevreden is. Op de site kan je enkele reacties & testimonials terugvinden.

Het vooropgestelde doel bereiken en de veranderingen zien en voelen binnen de organisaties. Passie omzetten naar impact. Daar doe ik het voor !

Nieuwsgierig naar meer?

Had je dot to dot al op Instagram ontdekt?

Lees zeker ook even hoe je een voetje voor kan blijven of hoe ik de administratieve treintjes terug op het juiste spoor zet

 

ouder nieuwer →