Puzzel_leggen_dottodot

De kick van de puzzel die past
20-11-2020

This week was a good week !

Een aantal eureka-momentjes meegemaakt deze week. Een groot YES-moment door de afronding en Go live van een digitaal bestelplatform. Een vreugdedansje bij de voorstelling van een ERP-oplossing waarmee de klant grote stappen vooruit kan zetten. En een klein geluksmomentje in een ander dossier met een doorbraak in inzicht & aanpak. 

Puzzel die past

In alle drie de gevallen overheerst het gevoel dat de puzzel past. Dat mijn bijdrage ertoe doet. Impact, tout court. Soit door de oplossing te bedenken, soit door de oplossing aan te brengen, soit door de oplossing te implementeren. Me happy.

Niets zo fijn als mee aan de basis staan van verandering en verbetering. Luisteren naar de wens van de klant, goed kijken wat er reeds aanwezig is en zien wat er nodig is om de volgende stap te zetten. En dit alles zonder het overzicht of de klant te verliezen in het geheel. 

Nieuw kantoor

Misschien heeft de positieve energie  ook te maken met het in gebruik nemen van mijn nieuwe kantoor. Na maanden verbouwen ben ik vorige week eindelijk ingehuisd. Focus tijd is met 80% gestegen en enige ergernis rond storende geluiden is gedaald met 100%. A perfect match.

Eens Covid-19 gepasseerd is (the sooner the better!), ontvang ik graag terug klanten aan mijn vergadertafel. ONline vergaderen is handig maar soms gaat er toch niets boven face-to-face contact.

Nu al 100% klaar voor 2021 ! Ready to connect more dots

Fijn weekend alvast x

 

ouder nieuwer →