shutterstock_300075884

Administratieve treintjes op het juiste spoor zetten
2020-07-06

Enige tijd geleden kwam er een vraag binnen van Farm Fun uit Bocholt. Ze gingen uitbreiden en wensten hun organisatie en interne structuur hierop aan te passen. En of ik hiermee kon helpen. Graag zelfs !

Doel en realiteit

Zoals steeds begint alles met een goed gesprek om de essentie goed te begrijpen, nl. wat is er nu en waar willen jullie naartoe :

  1. het doel helder krijgen : waar wil het bedrijf en/of de bedrijfsleider naartoe en waarom?
  2. de huidige realiteit en werkwijze goed begrijpen : hoe wordt er vandaag gewerkt, wie doet wat, van welke software maken ze reeds gebruik, welke zijn onontbeerlijk, waar zijn verbeteringen mogelijk, waar zijn aanpassingen nodig, hoe zich het met compatibiliteit,...

Dit zijn de 2 ankerpunten die ik nodig heb om te kunnen starten. Hiermee ga ik aan de slag, op zoek naar de juiste oplossing(en). Soms zit het antwoord in mijn rugzakje ervaring. Soms ga ik er naar op zoek in het recente marktaanbod. 

 

Treintjes op het juiste spoor zetten

Eens de software bepaald en de weg uitgestippeld, moeten de verschillende systemen nog op mekaar afgestemd worden. Dat vergt meestal wat instelwerk. Mits kennis van de software(s) en mogelijkheden, lukt mij dat doorgaans iets sneller dan de klant. Zo maak ik kostbare tijd vrij, die zij kunnen gebruiken voor hun core business.

Kristien is heel vlot bereikbaar, voert snel en deskundig uit, kan zich goed inleven in de situatie en heeft een stevige rugzak aan ervaring.

Of zoals Farm Fun zaakvoerder Patrick Weltjens het zo mooi zei : ik hielp hen uitzoeken hoe we hun administratieve treintjes best aan elkaar konden koppelen en via welke sporen we ze gingen laten rijden. Mooier krijg ik het alleszins niet verwoord. Je kan hier doorlinken naar zijn volledig testimonial.

 

Farm Fun : beestig entertainment

Farm Fun wil een plaats zijn waar collega’s, vrienden en kinderen zich beestig goed kunnen amuseren in de leefwereld van hun boerderij om zo een sterker kuddegevoel te creëren. Door het organiseren van laagdrempelige activiteiten, begeleid door enthousiaste medewerkers, geven ze hun bezoekers een moment vol beleving, met veel afwisseling, waarbij iedereen zich betrokken voelt. En dit in een ongedwongen kader dat natuurlijk aanvoelt. Farm Fun wil de norm van “zich amuseren” verleggen en positief bijdragen aan de sfeer en productiviteit van teams.

Dus nog op zoek naar een leuke teambuilding of activiteit met familie of vrienden? Neem zeker een kijkje op www.farmfun.be en ontdek alle activiteiten & formules.

Farm Fun vestigingen

ouder nieuwer →