responsive_designs

Chromage Vleminckx : van initiële vraag naar duurzame oplossing
2019-12-07

In het voorjaar kreeg ik een telefoontje van de klant Chromage Vleminckx in Hasselt. We hadden vorig jaar reeds een GDPR traject afgelegd en Kristine belde met de vraag of ik niet even kon langskomen. Ze had hulp nodig met de prijzen op haar website. 

 

Ruime(re) blik

Hoewel de initiële vraag ging over prijssetting, zag ik al snel dat we onze blik moesten verruimen om tot een duurzame oplossing op lange termijn te komen. In gesprek en na analyse, besloten we om de volledige website te vernieuwen. De vroegere website was statisch en verouderd en voldeed niet langer aan de steeds hogere eisen van onze digitale wereld.

En passant kwamen we ook andere zaken tegen die we snel meenamen : aangepaste verkoopvoorwaarden, privacy policy, nieuwe werkbonnen, verfrissing van de huisstijl,... Stuk voor stuk kleinere oplossingen en puzzelstukjes die het bedrijf vooruithelpen en de werking professionaliseren. 

 
Stap voor stap, dot to dot

Voor het webontwerp kwamen we terecht bij Patrick van CODEAS die correcte en budgetvriendelijke weboplossingen ontwikkelt. De structuur en inhoud van de website werd van nul terug opgebouwd, de webshop geïntegreerd. Een aantal maanden na het eerste gesprek staat de nieuwe website op poten én online.

Uiteraard zijn er nog stappen te nemen. Er is altijd een volgende stap vooruit. In Januari zal de betaalmodule toegevoegd worden in de webshop en bekijken we samen de volgende uitdagingen voor 2020.

 
Chromage Vleminckx

Chromage Vleminckx is een familiebedrijf waar ze, al 3 generaties lang, absoluut vakwerk leveren in oppervlakte behandelingen. Met een feilloze precisie blazen ze nieuw leven in de aangeleverde onderdelen en objecten. Ze werken zowel voor de automotive als voor de industriële sector. Bij Vleminckx gebeurt het volledige proces van A tot Z : van (alu) laswerk, over metalisering, tem de nabehandeling. Alles in eigen beheer.

Op kwaliteit staan geen grenzen

Naast de oppervlakte behandelingen, beschikken ze eveneens over een eigen productie van sporttrofeeën. Je kan snel en makkelijk een trofee uitkiezen uit de webshop maar je kan ook je hoogstpersoonlijke, eigen trofee laten maken. 

Of wil je een aandenken of een persoonlijk object laten vereeuwigen : een kinderschoentje, het allereerste tutje, het halsbandje van jouw geliefd huisdier,... ? Dat kan! Je kan het zo gek niet bedenken. De mogelijkheden zijn legio.

Ontdek alle mogelijkheden, producten en diensten op hun website : www.chromagevleminckx.com

 

Trots en fier om mee te mogen bouwen/schrijven/werken aan hun verhaal !

ouder nieuwer →