great

Crisis wakkert creativiteit aan
2020-04-25

Corona laat niemand onberoerd. Niets is nog wat het lijkt. Alles ziet er anders uit.

Na een periode van berusting begint het bij vele ondernemers opnieuw te borrelen. Terug naar hoe het was, is uitgesloten. Beter om de realiteit te omarmen en oplossingen te zoeken : een andere aanpak, alles durven omdenken.

 

Mogelijkheden zien en oplossingen aanbieden

Zo kreeg ik afgelopen dinsdag een vraag van Jeroen van Orangerie&Feestzaal 't Krekelhof voor een alternatief verkoopskanaal. Een nieuwe opstart voor de feestzalen is nl. nog lang niet in zicht. Bij de pakken blijven zitten is natuurlijk geen optie. De concurrentie met de traiteurs aangaan ook niet, wegens teveel vissers in diezelfde vijver.

Echter, een uitgebreide, luxe brunch aanbieden via een webshop leek hun wel wat. Af te halen of aan huis bezorgd. Met eventueel wat leuke extra's. Ja, dat was het! ...maar hoe daaraan te beginnen? Onder het motto 'Gaat niet, bestaat niet' hebben we er samen onze tanden ingezet met het resultaat luttele dagen later :

Het gevolg was dat 2 dagen later onze webshop klaar was en vrijdag online ging, met direct resultaat (bestellingen). Dit overtreft onze stoutste dromen. Een écht huzarenstuk. 

Zijn uitgebreide feedback en ervaring kan je hier terugvinden. 

 
Online meeting

Alle contacten en meetings verliepen overigens volgens de voorgeschreven veiligheidsrichtlijnen. Afstand houden was zelfs niet nodig. Een mondmaskertje ook niet want alles ging via de digitale snelweg : telefoon, Facetime, Skype en Teamviewer zorgden ervoor dat alle communicatie en overlegmomenten online gebeurden, makkelijk en snel. Ieder vanuit zijn eigen kot. 

 
Resultaat gerichte begeleiding

Nieuwsgierig naar het resultaat of zin in zo'n heerlijke brunch? Bezoek dan snel de nieuwe webshop van Orangerie 't Krekelhof. Bestel jouw eigen Brunch@home of doe er eentje kado aan familie of vrienden. Een hartverwarmend geschenk.

 

Zit je met een vraag of idee, laat je horen. An online meeting is just a click away ;)

 

ouder nieuwer →