blog_dottodot_voetjevoor

Hoe blijf je een voetje voor?
2020-10-03

Het leven is aan de durvers. En Covid-19 deed daar nog een schepje bovenop.

Vele sectoren en ondernemingen staan onder druk. Organisaties moeten zichzelf heruitvinden en aanpassen aan de nieuwe realiteit. Ze worden verplicht vooruit te kijken om te zorgen dat ze een voetje voor blijven tov de concurrentie.

 

Een verhelderende blik vooruit

Succes komt niet zomaar. Dat is hard werken, elke dag opnieuw. Vaak zitten veel ondernemers dan ook diep in de details en blijft er weinig tijd om structureel te denken. Ideeën en doelen zijn er uiteraard wel, maar tijd ontbreekt om ze vorm te geven of uit te voeren.

Daar help ik graag verder ahv een verhelderende blik vooruit. Ik luister naar de wensen en het uiteindelijke doel. Na grondig onderzoek komen we samen tot een stappenplan, dat leidt tot juiste beslissingen, waardoor onnodige omzwervingen (in tijd en budget) vermeden kunnen worden.

De trajecten verschillen van klant tot klant : sommigen hebben nood aan een overkoepelend ERP systeem, anderen wensen hun logisitiek uit te besteden of willen de volledige administratie en bedrijfsprocessen laten doorlichten. Meer info, aandachtspunten, tips&tricks over deze thema's vind je in voorgaande blogs. Neem ook daar zeker een kijkje.

 

Een groeiend netwerk van top specialisten

Uiteraard kan niet alles gebundeld zitten in 1 persoon. Dat zou erg pretentieus zijn... 

Ik ben graag de spin in het web. Het is belangrijk te weten wanneer je gespecialiseerde hulp moet inroepen. Gelukkig kan ik beroep doen op een groeiend netwerk van kwalitatieve dienstverleners met gelijke waarden en normen. Zij komen uit verschillende sectoren en disciplines : IT, Software, Marketing, Automation, Innovatie,... en worden ingeroepen wanneer nodig.

 

Feet in Motion, dé webshop met een voetje voor

Het resultaat van een intensief traject werd recent met grote trots aan de wereld voorgesteld : Feet in Motion, dé webshop met een voetje voor (www.feetinmotion.be). Een initiatief van een groep gepassioneerde en ambitieuze Vlaamse podologen.

Naast webshop is het tevens een adviesplatform waar iedere bezoeker meer info kan vinden over allerhande voetproblemen én podologisch advies kan inwinnen. Alle aangeboden producten zijn zorgvuldig geselecteerd, getest en goedgekeurd. Een innovatief project waar beter en pijnvrij  bewegen centraal staat. Samen gaan we voor voeten in topconditie.

Ben je nieuwsgierig en wil je ook een kijkje nemen, zet dan hier je eerste stap naar Feet in Motion en bekijk het introfilmpje.

FeetinMotion_dottodot 

PODO+, helping you move better

Het top team achter Feet in Motion zijn de podologen en oprichters van PODO+. Om hun service blijvend te verbeteren en hun klanten verder te ontzorgen, hebben ze mits opstart van 'Feet in Motion' het aanbod van kwalitatieve producten zelf in handen genomen.

PODO+ team

Zit je met vragen of wil je jouw uitdaging voorleggen om de mogelijkheden af te toetsen? 

Geef een seintje en dan plannen we een vrijblijvend (online) gesprek in.  

 

Tot binnenkort !

 

Kristien

Connecting the dots 

KMO dienstverlener Advies

ouder nieuwer →