2

Alles begint met de juiste partnership !
2020-05-24

Een goede organisatie opzetten heeft weinig te maken met het werk van 1 iemand, maar alles met goed teamwork. Ken je sterktes en die van jouw medewerkers. Is er te weinig tijd of is de knowhow niet aanwezig, durf dan voorbij de eigen organisatiegrenzen kijken.

Vaak bestaat het winnende team uit een goede partnership met externe partners. Elk met hun eigen expertise.

"Opportunities increase when you help others win. A little win for a partner is a little win for you."

Online verkopen - waar beginnen?

Heel wat bedrijven willen hun producten ook online aanbieden, maar hoe begin je daar nu aan? Wie laat je de webshop bouwen? Hoe loopt dat met de betalingen? Hoe de orders beheren? Wil je de stockage en verzendingen zelf doen, of besteed je het uit? Allemaal vragen waar over nagedacht moet worden. Keuzes die moeten passen bij het bedrijf en de realiteit van vandaag.

Laat je hierin begeleiden. Durf de stap naar buiten te zetten. Zo ontwijk je de valkuilen en zet je snel stappen vooruit op de digitale snelweg.

 

Customer Journey :  Von-B, Ministerie van Unieke Zaken

Een eerste fase werd vorig jaar ingezet, met de uitbesteding van het logistieke luik. Deze week werd de volgende stap gezet : de introductie van een nagelnieuwe webshop gelinkt aan een administratief systeem.

De nieuwe webshop (www.von-b.be), powered by Weby, laat toe dat zowel B2C als B2B klanten kunnen bestellen. Alles via hetzelfde platform. Elk met hun eigen login en prijssetting. Het geheel wordt beheerd vanuit het geïntegreerde systeem, Dashboard. Hierin komen de orders en betalingen rechtstreeks binnen en worden ze automatisch doorgestuurd naar de logistieke verzendpartner. 

Flow

Dashboard is een relatief nieuwe software op de markt dat staat voor minimalistisch design, intuïtieve navigatie en geautomatiseerde processen. Kortom : eenvoud en gebruiksgemak. Via de maandelijkse huurlicenties blijft het totaalpakket zeer voordelig en betaalbaar. Ideaal voor de KMO's en future proof.

 

Connecting the dots...

Elk traject heeft een eigen ritme, het verloopt in stappen. Rome is niet op 1 dag gebouwd en dat geldt zeker ook voor digitale verandering. Belangrijk is om te starten met de basis en dan verder te finetunen. Voor de twijfelaars, 1 advies :

"You don't have to see the whole staircase, just take the first step"

 

Wens je meer info? Of zit je met vragen? Laat je horen en dan kunnen we samen die eerste stap zetten.

 

ouder nieuwer →