Teamify

Teamify : praktisch, to-the-point en Limburgs
2020-01-10

Als het goed is, is het goed. En dan mag dat gezegd worden. Vandaar een shout-out naar Datalink in Diepenbeek met de uitbouw van hun software Teamify.

Eindelijk een software, praktisch en to-the-point, die specifiek gericht is op het registreren en ordenen van alle bedrijfsprocedures en know-how. Geen theoretische opzet maar een dagelijkse gebruikstool voor het hele team. 

 

Gedragen door het team

De informatie en know-how wordt opgebouwd door het hele team, niet enkel het management. Elke medewerker geeft zelf zijn modus operandi, tips&tricks en specifieke know-how in in de kennisbank. Écht teamwork!

Centraal & up-to-date

Gedaan met de wanordelijke mappenstructuur op de server, of erger nog, de lokale mappen op de C-schijf. Via Teamify worden alle procedures en kennis gecentraliseerd op 1 vaste plaats volgens een voorafbepaalde structuur. Een centrale kennisbank, waar collega's van mekaar kunnen leren.

Dagelijks kunnen er aanvullingen gebeuren waardoor de data niet verloren of ondergestoft raakt, maar steeds up-to-date blijft.

Teamify aan het woord

Zelf omschrijft Karen Dendas Teamify als volgt : 

Teamify helpt groeibedrijven om te structureren en systematiseren zodat niet alleen hun marktwaarde kan toenemen, maar ook de effectiviteit, de betrokkenheid en het geluksgevoel van hun teams kan verhogen.

Meerwaarde voor ieder bedrijf 

Waarom vind ik Teamify een meerwaarde voor elke interne organisatie?

  • Alle kennis op 1 plaats! 
  • Teamversterkend : Medewerkers bouwen mee aan de kennisopbouw dmw suggesties en toevoegingen. 
  • Makkelijke kennisoverdracht bij vervangingen (ziekte, zwangerschap), personeelswissels of nieuwe teamleden
  • Handig bij meerdere filialen op verschillende geografische locaties. Instelbaar met rechten welke info de verschillende teams mogen/kunnen zien
  • Versterkt de teamspirit en vergroot de betrokkenheid van ieder werknemer.
  • Persoonlijk groeiplan per medewerker mogelijk.
  • Waarde opbouw van het bedrijf

Interessant, toch?

Je ziet : I'm excited and I cannot hide it !

Deel je mijn enthousiasme en wil je even van gedachte wisselen of zit je met vragen? Neem gerust even contact op en dan overlopen we samen wat de mogelijkheden zijn.

 

ouder nieuwer →